49

Зам.-кмет счупи ръка на корта, закъса с подписите

Пак хващам ракетата, щом сваля шината, зарича се Стефан Стоянов

С шинирана дясна ръка ходи на работа Стефан Стоянов, заместник-кмет по образование, бизнес развитие и европейски политики, видя репортерът на „Марица”. Вицето пострадал, докато играел тенис, а когато потърсил медицинска помощ, се оказало, че ръката е счупена.

„Оперираха ме  в УМБАЛ „Св. Георги” в Клиниката по ортопедия. Изключително съм благодарен на д-р Иван Чирпъков и д-р Стоян Кръстев, който му помагаше. Направиха перфектна операция и полагаха големи грижи, затова бързо се възстановявам”, разказа Стефан Стоянов. В първите дни след операцията му сложили гипс, за да обездвижат пострадалата ръка, но скоро го сменили с шина.

Зам.-кметът всеки ден е на работа, след като е прекъснал болничния. „Единственото, което ме затруднява, е да подписвам документи. Правя го, но със зор”, смее се Стоянов.

Категоричен е, че след като се възстанови, веднага се връща на корта. С аристократичния  спорт се занимава активно от няколко години и смята да продължи да тренира най-малко два пъти седмично. "Много е амбициозен. Няма да миряса, докато не започне да печели любителски турнири", шегуват се приятелите на племенника на Петър Стоянов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Подписа...

Подписа...

30.09.2022 | 04:21

Аз се изплаших помислих, че си е счупил х.у.я.... А то ръката ами да подписва с у.я! Най- тъпата медия Марица!!

Отговори
2 0
Гено

Гено

29.09.2022 | 21:59

Докога това недоразумение на този пост??? Да го свалим в неделя!!!

Отговори
3 0
Ду хали те!

Ду хали те!

29.09.2022 | 18:46

Петре ,ми хвани ракетата с устата бре!Вие се научихте да духате и да надувате флигорните на шайхистите от ГРОБ ,ше се постараеш и ще бъдеш оценен !Айде горе ръцете долу гащите!

Отговори
6 1
ха,ха

ха,ха

29.09.2022 | 17:49

Прекратил си болничния работаря, изпуска ли се хубавата заплатка .Но как ще работи като единственото му задължение е да подписва,с палец ли.....ех пуста гьостерица....

Отговори
7 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?