71

Задръстванията в Кючука: Броячът за нарушения и катастрофи започна!

БМВ и ситроен дадоха старт на брояча за катастрофи, провокирани от ремонтните дейности в "Кючук Париж". Около 10 часа вчера двете возила се сблъскаха челно на ул. "Скопие". Ударът е бил доста силен и е стреснал както минувачи, така и живеещите наблизо. От снимки, изпратени до екипа на "Марица", стана очевидно, че блъснатите коли ще отидат за скрап. За щастие, при инцидента нямаше пострадали. Няколко часа продължи разчистването на счупени при удара части, както и вдигането на ударените автомобили. Катастрофата се оказа двоен капан, предвид, че в близост стартираха ремонтни дейности. 

Очевидци твърдят, че причината за сблъсъка е, че единият шофьор опитал да избегне задръстването и тръгнал по ул. "Скопие". Там обаче се срещнал челно с друг, който имал същите намерения.

Заради тапите и ремонтните дейности сутрин и вечер в час пик на невралгичните точки ще дежурят патрули, съобщиха за "Марица" от пловдивската полиция. Тяхната мисия там ще е както да улесняват в някаква степен придвижването на колите, така и да следят за груби и животозастрашаващи нарушения. Полицейските патрули ще стоят, докато сутрешната или следобедно-вечерната тапа се разсее.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?