49

Забравена ютия предизвикала огнения ад в Пловдив

Забравена включена ютия е причината за пожара в триетажна къща в пловдивския кв. "Смирненски" вчера следобед. Това съобщиха за "Марица" от пожарната.

Пламъците лумнаха минути след 15 часа на ул. "Братия", до МОЛ Пловдив. Незабавно три екипа огнеборци са се отзовали на подадения сигнал. Те евакуирали 15-годишен младеж от третия етаж, Пострадала е 79-годишна пловдивчанка, тя е с изгаряния по лицето, вдишала е и токсичен дим. Пенсионерката е откарана в болница.

Огнеборците се справили бързо с пожара. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ван дер Любе

Ван дер Любе

29.01.2023 | 10:51

Внимавайте с тия ютии.

Отговори
4 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

29.01.2023 | 09:48

МНОГО ИНТЕРЕСНО В НОЩА НА 18 ЯНУАРИ СЕ РАЗВИХРИ 5 -ти ПОРЕД ПОЖАР В КЪЩА НАМИРАЩА СЕ НА АДРЕС ПАНАГЮРИЩЕ № 5 В ПЛОВДИВ....ТОВА Е ТОЧНО С/У ХОТЕЛ САНКТ ПЕТЕРБУРГ.... ХОРА ПЕТИ ПО РЕД ...ПОЖАР КЪЩА СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНСКИ ИМОТИ...НИТО ДУМА НИТО РЕД В КРИМИ НОВИНИТЕ..... ТАКАВА МЪРЛЯВА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ОТ СТРАНА НА КМЕТА АЛЕКСИЕВ НА РАЙОН СЕВЕРН И ГОЛЯМА ОБЩИНА ...ЗДРАВЕ МУ КАЖИ... ЯВНО ТОЗИ ИМОТ НАЙ НАКРАЯ СА МУ НАМЕРИЛИ МЕРАКЛИЯТА И СЕГА СЕ ИНСЦЕНИРАТ ПОЖАРИ.... И МЪЛЧАТ КАТО ЗАДРЪСТЕНИ Г.Ъ.ЗОВЕ.... ЯВНО В КРАЯ НА МАНДАТА СИ ТЕЗИ НАШИ УПРАВНИЦИ ИСКАТ НЯКОЙ ДА ГО КУПИ ЗА БЕЗ ПАРИ....А ИМОТА ВЪОБЩЕ НЕ БЕШЕ ТРАГИЧЕН ТАМ ЖИВЕЕШЕ РОМСКО СЕМЕЙСТВО И ГИ МАХНАХА НАСИЛА ....ЗАЩО?!?! ЗАЩОТО ИСКАХА ТОЧНО ТОВА ДА ИМА ПОЖАР И ДА СТАНЕ АБСОЛЮТНА РАЗВАЛИНА И ДА ГО ХАРИЖАТ НА НЯКОЙ... АЙДЕ БЕ МАРИЦА НАПРАВЕТЕ ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ КАКВО САМО ПИШЕТЕ СВОДКИ ОТ БЮЛЕТИНА ....на мвр и пожарната... САМО ЗА ЕДНО НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКА ОТ ОБЩИНАТА НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ....НИКАКВИ СТРОЕЖИ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРАСТРАНСТВА ЩЕ ГО ПРАВИТЕ ГРАДИНКА.......ИЗ.Р.ОДИ !!!!ВЕЧЕ НЯМА ВЪЗДУХ В СЕВЕРЕН....

Отговори
11 1
Палячо с нарисувани вежди

Палячо с нарисувани вежди

29.01.2023 | 09:35

Какво е гладил с мерак, та забравил....!

Отговори
1 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?