Следвайте ни

Забавна реклама на услуга привлича клиенти в Пловдив

viber icon

Весели човечета, измайсторени от  стари гуми с  творческо вдъхновение, рекламират вулканизаторски услуги на ул. "Петко Д. Петков". По този оригинален и забавен начин търговецът е решил от, една страна, да привлича повече клиенти, от друга - да разнообрази градската среда. На човечета се радват най-много малките деца, спирайки да ги разгледат отблизо.

Читателите на "marica" обаче, като за контраст на предприемчивия търговец, напомнят на местната власт за ръждясалите табели на някои пловдивски булеварди. Като един от примерите посочват табелата на бул. "Христо Ботев" на Сточна гара. От години тя не е сменена и боде очите на гражданите, на които не е безразлично как изглежда градът.

Жега е, а фонтанът в парк "Белите брези" в Кючук Париж не работи, оплака се пък наша редовна читателка Велимира Найденова. През деня вчера чашата на водното съоръжение беше пресъхнала, въпреки, че всички - малки и големи - търсеха прохлада.

"Фонтанът се почиства, няма проблеми със съоръжението", увериха от "Градини и паркове". От общинското предприятие допълват, че всички водни площи, които те поддържат в Пловдив, работят. Проблеми има само с фонтана в парка до мол "Пловдив". Той беше повреден, екипът на "Градини и паркове" го възстанови, но след това отново водата спря да блика. Предполагат, че някои ги повреждат нарочно.

Пак  от "Градини и паркове" съобщиха, че всички питейни фонтани в града работят.

Снимки от Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?