3906

Забъркаха районен кмет на Пловдив в скандал с пътни знаци

Кметът на район "Източен" в Пловдив Емил Русинов се оказа в центъра на скандал, свързан с указателни знаци. 

Скандалът тръгва от сигнал от представител на фирмата, която изпълнява ремонта на ул. "Георги Странски", на гърба на "Технополис", че липсват 12 броя указателни табели за временна организация на движението, които показват на шофьорите, че има ремонт. Дадени са показания в Шесто районно, като е започната проверка. 

По случая Районната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство. То  е по чл. 194 ал. 1 от Наказателния кодекс - за кражба. като по него се извършват действия по разследването. Към досъдебното производство се води срещу неизвестен извършител и няма лице, привлечено в качеството на  обвиняем.

След приключване на разследването наблюдаващият прокурор ще вземе отношение въз основа на събраните доказателства по делото, съобщиха за "Марица" от прокуратурата. 

Пред местни медии самият районен кмет Емил Русинов коментира, че сам премахнал знаците, за да улесни шофьорите и да спре създадената обърквация. Не става въпрос за кражба. Към момента въпросните знаци са на мястото си, обяснил той. 

Очаквайте подробности! 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Ама на истина ли?

Ама на истина ли?

20.03.2024 | 20:22

Най-после кмет да застане на страната на ГРАЖДАНИТЕ, а не на строителната мафия. БРАВО КМЕТЕ!

Отговори
4 4
Жоро

Жоро

20.03.2024 | 19:19

Този кмет на район Източен не обръща внимание на своите избиратели. В предизборната кампания обещаваше да провери нередностите около ул. Славянска 95, но вече забрави. Подадохме сигнал и досега мълчалив отговор.

Отговори
6 2
Briton

Briton

20.03.2024 | 19:07

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?