71

За пример: Рокаджията от Пловдив Ричи Мантарлиев в спасителна акция на р. Марица СНИМКИ

Нвероятният китарист и певец от Пловдив Ричи Мантарлиев направо скри шапката на всички спасителни служби. Той сам се оказа герой №1 за бедстващо коте, попаднало на дърво в река Марица. 

"Поредна спасителна акция на душичка в беда, този път в река Марица. След подаване на сигнал на тел. 112 и категоричен отказ от пожарната, както и от община Пловдив за спасяването на попаднало на дърво в река Марица котенце, запретнах крачоли, прекосих половината река и се качих на дървото на височина мост", обясни в пост в социалните мрежи Мантарлиев. Китаристът е гневен на безхаберието на отговорните служби. Коментарите под поста му се трупат със секунди и всички го поздравят за постъпката му. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
jjj

jjj

20.07.2022 | 18:03

Голям праз!! А, че градът е пламнал от котки, които разнасят бълхи и болести, че никой не контролира популацията им и накъдето се обърнеш - само котки!! А това, че на душичките в беда - грижовните лелички им слагат храна навсякъде по тротоарите и отпадъци - никой не го е грижа!! Нямам нищо против животинките, но да се кастрират, обезпаризитяват от службите е да се контролира популацията им!!

Отговори
8 8
Redhammer

Redhammer

20.07.2022 | 22:32

Праз се отглежда на село. Ако не искаш котки, ще ходиш сред плъхове. А за болести да не говорим - австралопитеците в града ни разнасят повече и по-опасни, така че остави животинките на мира, ясно е че никога не си полагал грижи за някое бездомно животно.

Отговори
8 3

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?