Следвайте ни

За пример: Без нарушители на ледената пързалка

viber icon

Строг ред цари на ледената пързалка на Централния площад в Пловдив, видя репортер на "Марица". Напливът на замръзналата атракция обикновено е вечер, след работно време, когато тълпи младежи и родители с децата си пристигат да се забавляват.  

Обратно на очакванията, на опашката няма напрежение, продиктувано от висенето. Няма и изявени нарушители на противоепидемичните мерки. Събралите се хора демонстрират дисциплина, спазват дистанция помежду си, а ако някой се разсее - присъстващите там полицаи му напомнят да сложи маската или да се дръпне от човека до него.

Освен на опашката доста хора има и в близост до страничните ограждения. Преди няколко дни са поставени предпазни ленти, които не допускат трупането на зрители по дървените огради на пързалката. Зад тях са всички, които не смеят или не могат да пазят равновесие върху леда, но пък се наслаждават на чуждия кеф. Публиката също е под зоркия контрол на униформените, които следят за нарушители и, ако се наложи, се намесват отново с любезно приканване за дистанция и за поставяне на маска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?