Следвайте ни

За празника на МВР: Шефът на пловдивската полиция с признание за висок професионализъм

viber icon

Служители на пловдивската дирекция на МВР са отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона по случай 5-ти юли.

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. Комисар Йордан Рогачев е удостоен с почетен знак II степен от министър Младен Маринов 

Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли с награди  от министерството са също началникът на отдел „Охранителна полиция“- комисар Виктор Празов - отличен с   „Почетен знак“ на МВР - І степен,
началник отдел Криминална полиция- комисар Георги Ташев- удостоен с Почетен знак“ на МВР - ІІ степен.

 С „Почетен знак“ на МВР - ІІІ степен е награден инспектор Славчо  Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“.

Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“ - Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев  са наградени с „Индивидуална парична награда“.

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник-министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“  е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.

В чест на професионалния празник на служителите на МВР  от главния секретар  с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на областна дирекция. 

За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ненко

Ненко

05.07.2020 | 12:06

Вижда се че се работи-усеща се. Честито на наградените и на всички които са им помагали.

Отговори
1 2
Ненка:

Ненка:

05.07.2020 | 14:32

И по какво се усеща... че задържат "Сульо" и "Пульо", а големите играчи никой не ги пипа? Когато окошарят по-голямата част от тези, които трябва да бъдат окошарени, тогава ще им кажем "браво"!

Отговори
2 0
Манолов

Манолов

05.07.2020 | 10:51

Честито на всички наградени служители!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?