46

За ползите от плуването разказват в Младежкия център

Първата среща от младежката инициатива "Да задвижим водата" ще се проведе днес от 17 ч.

Спортът е един от най-ефективните начини да развиеш тялото си, да разнообразиш ежедневието си и да се забавляваш, докато правиш услуга на здравето си. За плуването е известно, че развива всички мускули на тялото, обясняват организаторите. За ползите от посещенията в басейна ще обясни Росица Кринкова, която се занимава с плувен спорт от малка.

Темата на днешната среща е "Теория на плуването - истории, разговори и игри". На 27 април, отново в ОП "Младежки център", ще се проведе втората среща с тема "Правила и начини за ползване на плувен басейн". И последната, трета среща ще бъде на 3 май в Общински плувен комплекс "Младост", а темата ще е "Практика в плуването". Тя ще е по-различна от останалите две срещи, защото в продължение на един час ще има упражнения, които са научени в предните две срещи.

Всички желаещи да се включат в инициативата трябва да се регистрират на: https://forms.gle/ft5biuEHCQN8Zkg6A.

Местата за практическата част на обучението са ограничени. Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“. Финансира се от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Телефон за контакти: 088 454 4308.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?