Следвайте ни

Йордан Калев с 4-годишен договор в Областно пътно управлеине

viber icon

Инж. Йордан Калев е назначен с 4-годишен договор за директор на Областно пътно управление - Пловдив. Това съобщи самият той за "Марица", като коментира, че за него това е оценка за работа, а не политическа рокада.

Инж. Калев се завърна на шефския пост, на който беше временно, както "Марица" вчера писа. Титулярът инж. Атанас Ташков успя да се задържи само два месеца. Докато беше депутат от ГЕРБ , инж. Ташков ползваше отпуск, каквото право имаше по закон. Но почти веднага след като се смени ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура", беше освободен от длъжността.

Преди назначението вече като титуляр на директорския пост, инж. Йордан Калев работи в Пътното като главен експерт. Счита, че се е доказал като специалист.

В двата мандата на кмета Иван Тотев той заемаше една от възловите длъжности в община Пловдив - капитално строителство.  След местните избори, когато Здравко Димитров стана кмет, инж. Калев се премести като зам.-кмет на район "Източен". Този район се управлява от Иван Стоянов, който е председател на районната структура на ГЕРБ.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Коментари (4)

нали

нали

03.06.2021 | 16:24

Пак този ... че и 4 години ... Незнам колко трябва да си нагъл ... Оценка за способността му да усвоява ... професионалист ... Дано да е за кратко ... Че подхода за лампи в полето и мантинели където не трябва е убийствен ...

Отговори
4 1
Колю пича

Колю пича

04.06.2021 | 05:53

Този може само да усвоява.....

Отговори
2 0
Пак ли тоя бе, толкова ли няма хора

Пак ли тоя бе, толкова ли няма хора

03.06.2021 | 15:43

Поредната калинка, която е назначена да прави мизерии и никога не гледа в очите като дава интервю. Нищо хубаво не може да се очаква от този доказал се на много държавни длъжности като неможач.

Отговори
4 1
Източняк

Източняк

03.06.2021 | 15:06

Мнооооого подготвен специалист, може и децка учителка да стане. Делан камек.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?