46

Йордан Иванов: Браних закона, нося отговорност пред всички

Имам претенции за себе си, че съм бранил закона и становището на МРРБ. Поемам ангажимент към медиите и обществеността запитванията заедно с отговорите на министрите за изменение на ПУП-ове да станат публични, за да е ясно какви са същинските причини за спрените решения, каза Йордан Иванов.

Представителите на бизнеса бяха подразнени от думите ми, че нося отговорност пред министър-председателя. Затова сега искам да кажа, че нося отговорност пред всеки гражданин на Пловдив, увери областният управител.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
спец

спец

11.05.2022 | 15:24

Данец,така е,майна. Правилно ти го е казал човека,че нямаш топки да станеш кмет.Качества имаш,но мъжкария нямаш.Кой ти скочи и ти иска оставката????.Играчът от ПИМК Филипов.Повече от Тотев го мразят, не само в Пловдив.Другите фирмички бяха пълнеж.Всички те са на обществени поръчки от Общината и точно те презастроиха и продължават града.На Зико само РЗП(разгърната застроена площ) му е в кратуната.Яко лапане пада от това.И от тези мразени леваци,напълни гащите,вместо да използваш ситуацията в твоя полза.

Отговори
2 0
Неразбрал

Неразбрал

11.05.2022 | 15:00

Ся последно променило ли се е нещо или не се е ? https://darik.bg/db-plovdiv-ministar-karadzov-ne-promeni-nisto-po-otnoshenie-pup-ovete-

Отговори
0 0
Данчо,Данчо....много аматьорщина,брат ми.

Данчо,Данчо....много аматьорщина,брат ми.

11.05.2022 | 14:41

Момче,неопитно.Никога,ама никога не се оправдавай.Направи нещо много добро и с изключение на герберастките фирми близки до Зико и маминия ,целия град те подкрепяше.Но твоите хора от София се извъртяха и те предадоха.А това ,което правиш с това изявление си е ритуално самоубийство.То показва едно.....че нямаш топки,да станеш бъдещ кмет на Пловдив.Натиснаха те и се пречупи.Жалко.

Отговори
2 1
Пловдивчанин

Пловдивчанин

11.05.2022 | 14:57

Като цяло нищо не са извъртяли. Нищо не се е променило по техни думи и са си последователни в действията. Във фб профила си са пуснали 2 позиции днес и вчера. https://www.facebook.com/demokrati.plovdiv

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?