WakeЪп! "Празникът на слънцето"

"Едни казват, че сме на прага на "нов свят", а други,че от нас зависи какъв ще бъде този в който живеем", WakeЪп! България

Идеята на WakeЪп!, да бъде пример за преображението на познатия модел, навлиза в нова фаза.

 

Обещанието WakeЪп! фестивалите да станат традиция е спазено за трета поредна година."Празникът на Слънцето" ще продължи четири дни от 21 до 24 Юни - най-дългите дни през годината. Мястото е добре познатата ни борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив.


Еньовден - култов български празник от древността до наши дни, ще бъде отбелязан с улично празненство в Пловдив.


Тридневното горско приключение ще бъде изпълнено с пъстра музикална програма, множество работилници, семинари, исторически лекции, спортни игри и много други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.Ще спазим традицията и ще изплетем венци от билки и цветя които ще раздадем за здраве на Еньовден.

plovdiv_kuklen_wakeup

Споделяйте вашите идеи и предложения за артисти, музиканти и семинари.Както винаги до сега сцената ни е отворена за всички.

Фестивал WakeЪп! "Празникът на Слънцето" ще се проведе на 21-23 юни в град Куклен, като на  24-ти юни 2013 той ще слезе в Пловдив с улично празненство.

Вход (самоучастие) - 20 лева

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
СЛЪНЦЕТО

СЛЪНЦЕТО

08.02.2013 | 08:27

Празници на слънцето са: зимното слънцестоене, лятното слънцестоене, пролетното равноденствие и есенното равноденствие.Поздрави!

Отговори
0 0
Слънце

Слънце

06.02.2013 | 15:01

ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА СА ПОЧИТАЛИ БОГА СЛЪНЦЕ - БИЛО Е РЕЛИГИЯ . ПРАЗНИКЪТ СЕ Е ЧЕСТВАЛ В КРАЯ НА ДЕКЕМВРИ ... ДО МОМЕНТА КОГАТО НЯКОИ СА РЕШИЛИ ДА ЗАМЕНЯТ БОГА НА СЛЪНЦЕТО И БОГ ТАНГРА С ДРУГИ БОГОВЕ , ЗА ДА МОГАТ ДА ПОДЧИНЯТ НАРОДИТЕ ПЛАШЕЙКИ ГИ , ЧЕ ПРИ НОВИЯТ БОГ ИМА И ДЯВОЛ .

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?