49

Всяко полицейско управление със зала за фитнес

Много скоро служителите на реда в Пловдив ще демонстрират отлична физическа форма. Във всяко районно полицейско управление в града и областта ще има фитнес център. За целта е обявена обществена поръчка за доставка и монтаж на 11 комплекта оборудване. Спортна форма ще поддържат полицаите от всички 5 поделения под тепетата - тези от специализираните полицейски сили, както и колегите им от Асеновград, Карлово, Хисаря, Стамболийски и Първомай.

Прогнозната стойност (без ДДС) на поръчката е 183 417 лв. Крайният  срок за получаване на оферти е 27 септември. В същия срок ще се приемат заявки и за друга обществена поръчка. Тя е за ремонт на покрива на Четвърто РУ на ул. „Мали Богдан“ №3. Максималната прогнозна стойност на поръчката е до 60 000 лв. без ДДС.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Густо майна МВР-то!

Густо майна МВР-то!

16.09.2022 | 11:43

Щото всичко мара втасала!? А къде ще до.еб .ават!??? Про.стаци нямало пари за бензин нямало пари облекло?! Фитнес...ей мизерници така кокто фолкпевицата си плаща за фасона така и тези да си тренират...в зали! Уникално постижение на министър Демерджиев! Върха! Хвала му!

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?