3906

Всичко за Великден – 40 страници полезни и забавни четива безплатно с вестник „Марица“ днес

Днес заедно с броя на вестник „Марица“ излиза специалното ни тематично издание „Великден“ – 40 страници полезна информация за предстоящия празник. 

Екипът ни подготви списанието с истинско удоволствие, защото обичаме да разказваме за стойностните неща - вярата, надеждата, семейството, здравето.

И ако в делниците имате време само за прозаични неща, по празниците намерете минутка да погледнете на света от друг ъгъл. Ще се омагьосате от аромата на прясно изпечен козунак, кошничка с писани яйца и букет пролетни цветя ще ви накарат да се усмихнете, ще се заредите от детския смях и глъчката на цяло семейство, скупчено на трапезата.

Великден е празник на вярата и спасението. Затова избрахме да разкажем точно за силата на вярата и чудесата, които тя прави. Отскочихме до „малкия Йерусалим“, както шеговито наричат Асеновград, и в тишината на храма се убедихме, че желанията се сбъдват, стига да вярваш и да се молиш с цялото си сърце и душа.

Мисията на религията, която и да е тя,  е да направи хората по-добри. А какво по-хубаво от това да възпитаме децата си така от малки? Непременно прочетете за възпитаниците на неделното училище към храм „Св. св. Константин и Елена“, най-малките от които са едва на 5 годинки.

Постарахме се да бъдем и практични - попитахме лекарите доколко яйцата са полезни за здравето и как ще реагира тялото ни, ако прекалим, улисани в търсенето на борак. И как след цялото празнично хапване да пречистим организма си.

 Ще намерите и хитри съвети какво да правите с козунака, който е останал неизяден на Великден. Ето я и тайната - той бързо може да се превърне в… торта.

И след цялата суетня по празниците предлагаме и малко гимнастика за ума. В специалния Великденски куиз на „Марица“ сме задали само три въпроса, които могат да Ви донесат чудесни награди.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?