Следвайте ни

Военни разпънаха лазарет в "Колодрума" ВИДЕО

viber icon

За броени часове спортна зала "Колодрума" в Пловдив се превърна във военно-полева болница.  Преоборудването е част от учение на 110-и логистичен полк – Пловдив, и има за цел да повиши способностите за реакция при възникване на по-сериозна криза, свързана с разпространението на коронавируса.

Снимка от Министерството на отбраната

В тренировката участват близо 100 военнослужещи от състава на 110-и логистичен полк. Капацитетът на залата позволява в нея да бъдат разположени 300 легла, индивидуални шкафчета за лични принадлежности и обособен кът за медицинския персонал.

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИМАМЕ СИ БЕЗЦЕНЕН УМНИК..........ТОТКАТА МАМИН

ИМАМЕ СИ БЕЗЦЕНЕН УМНИК..........ТОТКАТА МАМИН

24.03.2020 | 12:54

Тотката е ултра гений. УНИЩОЖАВАШ белодробна болница.......НО.......!!!!!!! .....превръщаш колодрума в лазарет.БЕЗЦЕННО!!! Принос в световната здравна мисъл.И без това колодрума беше на огромна загуба. АПРОПО, ЗАТВОРИ ЕДИН ОТ ХОТЕЛИТЕ СИ ИМПЕРИАЛ.В БОЛНИЦА ЛИ ЩЕ ГО ПРЕВРЪЩАШ. ?! БРАВО ТОТЕ, МИСЛИШ ЗА ГРАДА.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?