Следвайте ни

Водният цикъл потръгна след два фалстарта в Пловдив

viber icon

Общата стойност на ремонтите е 16,5 млн. лева. “Пътинженеринг” сменя подземната инфраструктура на 24 улици между бул. “България“, “Марица”, “Васил Левски” и ул. “Победа”, а също така - между “Васил Левски” и “Цар Борис III Обединител”. “Европейски пътища” АД, която е водещ участник в консорциум “Партньори ВИК Проект Пловдив 2019” с фирма “Грома холд” ЕООД, ра-боти между бул. “България”, “Марица”, бул. “Васил Априлов” и “Победа”. По договор трябва да подмени ВиК мрежата на 16 улици, включително и в участъка между бул. “Дунав” и “Васил Априлов”.Още 18 млн. лева ще бъдат инвестирани за изграждане на нов колектор по бул. “Дунав” с дължина 2,746 км и за рехаби-литация на съществуващия колектор на “Брезовско шосе”, между “Дунав” и кръстовището с бул. “Северен”. Проектът за воден цикъл трябва да бъде завършен до 3 април 2022 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пловдив

Пловдив

02.10.2020 | 11:03

Често спира водата. Дори в района на гара Филипово. Кога най-накрая скапаната община ще инвестира в инфраструктурата на района още сме в 1995, всичко е в разруха?

Отговори
3 1
ДО БАШ КРАДЦИТЕ

ДО БАШ КРАДЦИТЕ

02.10.2020 | 08:24

НИЩО НЕ Е ПОТРЪГНАЛО . ИЗПЪЛНЯВА СЕ ОТ НАЙ НЕКАДЪРНИТЕ И ПРИБЛИЖЕНИ ФИРМИ . НЯМА ЗАВЪРШЕНА УЛИЦА . ВСЕКИДНЕВНИ АВАРИИ , ПРАХОЛЯЦИ ДО НЕБЕТО АДДДД

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?