Следвайте ни

Влогърът Слави дари парите за глобата на болно момченце

Влогърът Слави Панайотов дари събраните над 1500 лв.  за глобата, която му съставиха от НП „Рила“, на болно момченце от Варна. Той беше санкциониран, защото 1500 души изкачиха заедно връх Мусала. Междувременно стана ясно, че вероятно глобата ще е в максималният размер 5000 лв. Последва недоволство от негова страна и призив към последователите му за събиране на сумата.

„Все още нямам получено наказателно постановление, но разбрах, че това може да се случи чак след шест месеца. Сега считам идеята за финансова подкрепа за прибързана, затова заедно със съпругата ми решихме да удвоим събраната сума и да помогнем на някое болно дете. Така 3 хил. лв. вече са преведени по сметката на малкия Младенчо от Варна, който е на годините на нашата дъщеричка. Да помагаш не е порок, затова сме хора. Призовавам и вас да го направите, защото детето всеки месец се нуждае от скъпо струващо лечение, за да води нормален начин на живот“, призова Слави Панайотов.

Яница Марова

Редактор

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?