Следвайте ни

„Влез в мрежата“ и дай идея за бъдещето на Европа

viber icon

Националната кампания "Влез в мрежата" с фокус върху дигиталната трансформация, стартира от Пловдив.  В нея се приканват да участват представители на младото и по-възрастното поколение, които по забавен начин ще бъдат „оплетени в мрежата на интернет“, за да докажат, че няма невъзможни неща в глобалното пространство. Играта започва в 18 ч.,  на 17 юли /събота/ до Виенския павилион в Цар Симеоновата градина.

Проявата, организирана от Министерството на труда и социалната политика, се реализира по Програма "Развитие на човешките ресурси" и е част от инициативата "Конференция за бъдещето на Европа". Целта е да се чуе гласът на европейските граждани. На платформата на Конференцията https://futureu.europa.eu/?locale=bg всеки може да публикува своята гледна точка за развитие по основни теми за бъдещето на Европа, да сподели идеите си и за околната среда, здравеопазването, работните места, законността и много други значими теми.

Водещ тандем на събитието е Сашо Кадиев и Катето Евро, с партньори: Община Пловдив, Средно училище "Димитър Матевски", Дирекция "Бюро по труда" - Пловдив към Агенцията по заетостта, Областен информационен център - Пловдив.

Освен в Пловдив, кампанията „Влез в мрежата“ ще се реализира по график и в градовете Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София.

 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?