1553

Владо Михайлов и компания с концерт в Пловдив

Победителят от последния сезон на „Като две капки вода“ Владо Михайлов ще направи концерт в Пловдив заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA. Събитието е на 30 август в Plovdiv Stage Park и е част от турнето The Winner Tour - естествено продължение на успеха му в телевизионното шоу. Артдиректор на турнето е Рафи Бохосян.

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA", разказва за турнето Владо Михайлов.

Той се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете. „От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сценатаq е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още Владо Михайлов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?