1939

ВиК-Пловдив: Продължаваме офанзивата! Хората ще имат вода през уикенда

Пловдивчани от няколко района в града все още се оплакват от пресъхнали или едва течащи чешми. Припомняме, че причината е голямата авария, която възникна вчера следобед при "Скобелева майка". При дейности близо до линиите на Ягодовския надлез жп работници засегнали голям водопровод. И към момента екипите на ВиК-Пловдив са на място и се борят с аварията. 

"Продължаваме офанзивата. Снощи възстановихме захранването, но не и повреденото съоръжение. Днес ще работим активно. Възможно е отново да се наложи да се спира водата. Събота и неделя обаче пловдивчани ще имат вода. Ако не успеем да се справим с проблема, то ще възстановим водоподаването за почивните дни", коментира говорителят на ВиК в града под тепетата инж. Антон Гълъбов. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бай Данчо

Бай Данчо

06.01.2023 | 10:30

Да днес по тръбите ще протече светена вода!Може да напълните ваните и да ловите кръста!И да не критикувате постоянно властта ,ето от дефекта има ефект!Наздраве на Йордановците!Пийте една чешмяна вода и се радвайте на живота!Ми като няма вода ,пийте вино!

Отговори
6 1
Диди

Диди

06.01.2023 | 10:06

След третия ден ще свикнем с вода от време на време. Но на изборите много лидери ще питат къде са ми гласовете от Пловдив.

Отговори
6 2
столипиново

столипиново

06.01.2023 | 09:54

Няма страшно дори да не отстраните повредата те майните така си миришат

Отговори
3 8
Дължитр

Дължитр

06.01.2023 | 09:33

Обезщетения на всички долни крадци от Вик

Отговори
8 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?