46
Следвайте ни

Вижте страхотния коледен поздрав на децата с увреден слух ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Ние сме шареният, забавен и естествено по това време на годината празнично настроен екип на Специално училище за ученици с увреден слух „Професор д-р Стоян Белинов“ – Пловдив.

Кое ни е шареното и забавното ли? Имайте малко търпение.

От месец юни 2021 г. сме част от проект, наречен „Обичам моето училище“ на благотворителна организация „LightSource Сharity“. Заедно с нея усилено работим по обновяването на училището ни – шпакловаме, боядисваме, лепим тапети, подреждаме мебели, изработваме цветарници, декорираме, садим цветя... Такава е идеята на проекта - от тях дизайна, от нас труда. Промяната идва отвътре, нали така!

С много кореспонденции през социалните мрежи, с усилена работа и много, много пот постепенно превръщаме училищната сграда в приятно, позитивно, цветно и мотивиращо място за обучение и отдих на нашите ученици.

Тук е мястото да благодарим на всички, които се включиха в преобразяването на любимото училище през тази календарна година. Пожелаваме Ви весели празници и крепко здраве, колеги и приятели! Ще са Ви необходими, защото още много работа ни чака и през новата 2022 г., а без Вас ще ни бъде трудно да се справим.

Училището ни е голямо, помещава се в три сгради – триетажна училищна сграда, детска градина и общежитие на цели пет етажа. И сега е моментът да се върнем на шареното, онова по-горе. Трите етажа си имат теми - все цветни, пъстри, жизнерадостни... Топли цветове и красиви фризове с мотивиращи думи и послания ни посрещат още от входа на училището.

Темата на този първи етаж е „Аз вярвам в себе си“, защото най-трудно е да започнем да вярваме и да не забравяме, че нищо не е невъзможно. „Случват ми се чудеса“ е темата на втория етаж, защото чудесата се случват на тези, които вярват в тях. Кой, ако не малките ни ученици може да мечтае, да има вяра в доброто, да гледа на света с чисти детски очи? Кой, ако не ние, които доказваме, че чудесата се случват всеки ден?

И накрая „Аз съм успешен“ за порасналите ни ученици, които всеки ден стъпка по стъпка се доближават до своите собствени върхове, преследват целите си и се стремят да реализират мечтите си. И както казва Теодор Рузвелт: „Повярвай, че можеш, и си изминал половината път до успеха“. 

С гордост споделяме с Вас снимки от вече преобразени кабинети и общи помещения. Повече за промяната можете да видите в страницата ни във Facebook: СУ за УУС "Професор д-р Стоян Белинов" гр. Пловдив. 

Споменахме ли, че сме празнично настроени? 

Пожелаваме Ви весели коледни и новогодишни празници! Бъдете здрави, усмихнати, позитивни и добри! 

Екипът на Специално училище за ученици с увреден слух „Професор д-р Стоян Белинов“ - Пловдив

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?