46
Следвайте ни

Вижте откъде ще мине протестът в Пловдив утре

viber icon

Ресторантьори, собственици и шофьори на таксиметрови автомобили и автобуси излизат на национален протест в цялата страна във вторник. В Пловдив шествието ще се проведе от 10:00 до 12:00 часа по следния маршрут: спортна зала „Чайка“, прилежаща до стадион „Пловдив“, бул. „Шести септември“, бул. „Цар Борис III  Обединител“, Сточна гара, бул. „Христо Ботев“, бул. „Васил Априлов“, бул. „Шести септември“, спортна зала „Чайка“.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават всички участници в движението, преминаващи по посочените участъци,  за повишено внимание.

Във връзка с протеста на  от ОП „Организация и контрол на трaнспорта“ информират, че в Пловдив няма да се затварят пътни отсечки. По разписание ще се движат градските автобуси. 

Организаторите на протеста изрично посочват, че исканията им са социално-икономически и са свързани с преодоляване на последствията от коронавирусната пандемия и високите цени горивата. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

И после

И после

27.09.2021 | 17:22

Всички , които ползваме тоя транспорт да ходим до работа да те намерим и плякаме . Ти ли ще ни караш ?

Отговори
1 1
Баба Вуна

Баба Вуна

27.09.2021 | 17:50

От всичко личи, че ти май отдавна си изплякан! Сигурно ползваш и пенсионерската карта на баба ти за да не си купуваш билет!

Отговори
1 1
Димитър Катунски

Димитър Катунски

27.09.2021 | 17:03

Тези Тотевски, фирми назначени за превозвачи в Пловдив, ако спрат да работят и да създадат хауст в града, веднага да им се отнемат субсидиите и дотациите и да им скъсат всички договори!

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?