1553
Следвайте ни

Вижте колко дължите за колата, Пловдив качи данъците

viber icon

Пловдивчани вече могат да проверят какъв данък дължат за колата си. Дирекция „Местни данъци и такси” към община Пловдив днес качи базата данни, потвърди шефът й Рашко Стоянов. Налозите могат да се проверят на сайта на администрацията, в секцията „Данъци и такси”, "Справка за финансови задължения на лица" срещу ЕГН /за физически лица/ или Булстат /за фирмени МПС-та/.

Проблемът е, че ако имате стари борчове към местната хазна, те ще излязат като обща сума. Разбивка по видове начислени данъци е възможна само след регистрация и активиране на клиентски профил на място в Община Пловидв. 

Припомняме, че промяна в данък МПС за пловдивчани няма. Той се запазва на миналогодишните нива. 

За момента са готови само дължимите суми за данък МПС, посочи Рашко Стоянов. Имотните данъци ще се качат на по-късен етап. 

Проверете данъка на колата тук: https://acc.plovdiv.bg:449/plvobligation/

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Ка4ака

Ка4ака

04.01.2022 | 21:04

Тази журналистка,а и много други само и само да им прочетеш статията пишат заглавие да ти привлече вниманието и после нищо общо с истината.Така всеки мисли ,че са качили/вдигнали/данъците в Пловдив.Как ли ще ви прозвучи;Заглавие:Гошо опъна майката на Вяра,а в статията пише;Гошо опъна майката на Вяра да бяга 400м. на лекоатлетическата писта.Г-жо Порязова надявам се да си извадите извод от коментара ми и друг път като пишите статия да вниквате в смисъла на текста който пишете,а може и да го правите нарочно за привличане на внимание.Имайте предвид че това дразни.Ако с нещо съм Ви обидил ИЗВИНЯВАМ СЕ!

Отговори
27 1
добро утро

добро утро

05.01.2022 | 14:30

ай-новите изискване за журналистите са да пишат неясно и неграмотно.За говорители по радиото задължително да имат говорни дефекти .търсят се и нови лица по телевизията непременно с кретенско излъчване.

Отговори
3 0
9987654

9987654

04.01.2022 | 18:48

Бахти шибания кмет! Долнопробен като Маминия.

Отговори
18 6
Яшко

Яшко

04.01.2022 | 18:14

Що така на Зико ти обеща да ни дигаш данъците що така на Миме

Отговори
17 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?