Следвайте ни

Вижте кой дупчи гумите на съседи в Кючука ВИДЕО

viber icon

Пловдивчани устроиха капан с камери на злосторник, който от години дупчи гумите на колите им нощно време, но остава неуловим. Екшънът се е разиграл миналата седмица в Кючук Париж.

Живеещите на улица „Охрид“ до парка „Белите брези“ често осъмвали с пробити гуми на автомобилите си, паркирани на улицата. Понеже сигналите им оставали глас в пустиня и нямало кой да залови човека с шилото, хората решили да действат сами.

Те заложили видеокамери в района и скоро капанът щракнал. Оказало се, че гумите им дупчи техният комшия Георги. Малко след полунощ миналата сряда той бил заснет как върти шилото и боде гумите на една от колите на улицата. „Подозирахме го отдавна, но вече имаме доказателство“, обясниха живеещите от ул. „Охрид“.

Видеото с нощната акция на съседа вече обикаля социалните мрежи с призива „Споделяйте!“.

За злонамерените действия на бай Георги пък е уведомена и полицията. Служителите на Първо районно управление работят по случая.

Очаквайте подробности

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?