Следвайте ни

Вижте кои са новите зам.-кметове в Община Пловдив НА ЖИВО

viber icon

Здравко Димитров започва работа като кмет на Пловдив с шестима заместници. Това са Илия Кирчев /Общинска икономика, здравеопазване, екология и управление на отпадъците/, Невена Балчева /Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции/ , Тодор Чонов /транспорт/, Йордан Ставрев /обществен ред/, Стефан Стоянов /образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество/, Георги Титюков /спорт, младежки дейности и социална политика/. Стефан Стоянов поема и ресор култура.

Секретар на Общината остава Ангелина Топчиева, а за главен архитект Здравко Димитров предлага Димитър Ахрянов.  

Гледайте НА ЖИВО представянето на новите кметове

Екипът е подбран на експертен принцип без политически пристрастия и партийни назначения. Това е нещо, на което много държа и ще продължавам да го налагам в работата си в общината - напред да вървят най-кадърните. Това каза ексклузивно за „Марица“ Здравко  Димитров в коментар за новите зам.-кметове. 

"Успях да привлека в екипа изключителни професионалисти, при това готови да работят с всички сили като съмишленици в името на Пловдив. Благодаря им. Както казах и след клетвата си като кмет вчера, никой от нас не е по-голям от Пловдив и единственият смисъл да сме тук, е да работим в името на града и неговите граждани. Убеден съм, че с хората от екипа ми ще отговорим по най-добрия начин на всички предизвикателства пред развиващия се град и ще създадем администрация, която да работи в услуга на гражданите.

Моят апел към тях е - нека проблемът на всеки пловдивчанин, стигнал до вас, да бъде и ваш проблем. Само така хората ще ни имат доверие. Ще разберат, че насреща наистина имат честни хора, готови да им служат, а не да властват", каза още Здравко Димитров.  

Очаквайте в marica.bg след минути - кой кой е в новия кметски екип! 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?