Следвайте ни

Вижте как се гаврим с тепетата!

viber icon

С грозни и нелепи драсканици отново са нашарени скалите на Сахат тепе /Данов хълм/. Графитите са пълна безсмислица и вероятно е дело на някои умствено недорасли тийнейджъри, които се чудели с какво да си убият времето.

Работниците от общинското предприятие "Чистота" поне два пъти в годината се нагърбват да чистят тепетата, въпреки че това не е никак леко, а и струва излишни пари на всички нас, които плащаме данъци в бюджета.

Нормалните хора се гордеят с природните забележителности и ги пазят, но в случая очевидно става дума за психически отклонения.

 

Снимки: Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Самосъзнание на обораджията

Самосъзнание на обораджията

21.04.2019 | 22:06

Ганьо е прост шебек, нищо не заслужава! Града се напълни с шебеци, това са разните гологлави кратунковци, да им набиеш марсолите яко

Отговори
2 0
ВИКТОР

ВИКТОР

21.04.2019 | 18:09

Това се вековни скали. Видяли са какво ли не. Ще понесат и тази простотия. И ще ги има още векове. За разлика от простаците.

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?