Следвайте ни

Виждали ли сте го? Божидар изчезна без следа преди 5 месеца

viber icon

51-годишният Божидар Иванчев Петков е изчезнал. Близките му нямат ни вест, ни кост от него близо 5 месеца - от 26 юни. Сестра му Биляна се обърна към "Марица" с молба за помощ и съдействие, че някой ще прочете публикацията и ще знае нещо повече за Божидар.

"От 26 юни аз и майка нямаме никакви вести от брат ми. Майка живее в Русе, аз в Швейцария. Подадохме молба/заявление за общонационално издирване в Русе в полицията, но до този момент нищо не е направено. Опитвайки се да разбера дали има напредък, полицаят ми отговаря грубо, че не трябва да го уча как да си върши работата", сподели Биляна.

Божидар Петков е на 51 години, висок е около 1,85, с черна прошарена коса и тъмнокафяви очи. Последно е работил в Пловдив и селата в Пловдив и региона  в областта на строителството.

"Ако някой знае нещо или го е виждал, умолявам го да се свърже с нас или с в-к "Марица". Телефонът на майка ми е 088 33 88 308, а моят: 0041 78 73 777 64", призова Биляна.

"Поне да ни каже, че е жив, защото за мен и майка ми дните и нощите се превърнаха в едно цяло", споделя тя. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?