Следвайте ни

Пак опашки на КПП-тата, вижте как попълват декларации на Цариградско шосе СНИМКИ

viber icon

Приготвяйте  попълнените декларации! С този призив се обръщаха днес  полицаите  към преминаващите през КПП-та на входовете и изходите на Пловдив  шофьори. На  изхода от Цариградско шосе  опашката дори и преди обед в неделя беше стигнала до средата на моста. Още една, два пъти по-дълга, се извиваше  по  страничното платно от „Тракия” и от  колелото под надлез „Скобелева майка”.

Контролно – пропусквателният пункт   с кош за боклук и химическа тоалетна е сложен точно след надлеза. Мантинелата по  средата на пътя беше се превърнала в писалищна маса и който  беше забравил  декларацията, попълваше бланката върху  металноито заграждение. Броени на пръсти коли влизаха в Пловдив. Нямаме проблеми, увери репортера един от полицаите. 

Униформените прибират надлежно декларациите от всеки преминиващ. Очевидци разказват, че на един от КПП-та са видели, че цял багажник на полицейски автомобил бил натъпкан с бланки, изписани с личните  данни, на другия декларациите се разпиляха, след като духна вятър и валеше дъжд.

Никой не се е втурнал да ги събира в калта, защото полицаите и без това имат нон стоп работа.  Дежурят по 12 часа и нямат будка, където да се стоплят за час - два през нощта.

Трафикът в пиковите часове в първия работен ден на седмицата  ще бъде много по-засилен, приготвяйте предварително декларациите и всички останали документи, препоръчват от Областната дирекция "Полиция".

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анонимен

29.03.2020 | 21:31

Призовавам да се спре с тези декларации с лични данни, не съм тръгнал за кеф да си обикалям насам натам а на работа.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?