Следвайте ни

Виенският офицерски бал тази година ще помага на децата на военни

viber icon

Над 150 човека ще участват в тазгодишния Виенски офицерски бал в Пловдив и ще подкрепят неговата благотворителна кауза. Това съобщи д-р Иван Соколов, президент на Елитен спортен клуб „Морски сговор“, който е организатор на събитието заедно със Съвместното командване на специалните операции, под командването на генерал- лейтенант Явор Матеев.

Петото издание на Офицерския бал ще се състои  на 10 януари вечерта в зала „Амбасадор“ на хотел „Тримонциум“.

Вече става традиция гражданството и офицерството да празнуват заедно и да обединят силите си в обща благотворителна кауза за подпомагане на децата на Специалните сили. Клуб „Морски сговор“ възобнови традицията на  Виенските баловете през 2016 г., а от 2018 г. в тях участват и офицерите от славните Специални операции, командвани от генерал-лейтенант Явор Матеев. Сега ще се включат  представители и на други родове войски, очакват се изявени гости от градската управа и други обществено значими сектори.

Дрескодът е задължителен - дълги рокли за дамите и официални костюми или смокинги за господата,а офицерите ще са в парадни униформи. Вечерта ще бъде открита с подходяща музика, в изпълнение на известния певец Ивайло Гюров, който  ще изпълни оперни арии и естрадни хитове. 

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?