Следвайте ни

ВИДЕО Общински съветници на среща в базата на „Чистота”

viber icon

Зам.-кметът по екология на Пловдив Анести Тимчев покани всички общински съветници в базата на ул. „Даме Груев” 64, която делят двете най-големи ОП-та - „Чистота” и „Градини и паркове”. Целта е съветниците да видят какво е нейното състояние, техниката и условията, в които работят служителите на двете предприятия. 

Срещата е във връзка с проекта за модернизация и развитие на ОП „Чистота“ и ОП „Градини и паркове“, който трябва да се реализира с част от средствата по бъдещия общински заем. Кредитът ще се обсъжда на сесията на местния парламент утре, а съветниците от най-голямата група на ГЕРБ вече излязоха с декларация, че няма да подкрепят заема в сегашния му вид. Както „Марица” писа, позицията на партията е била уточнена на среща с градския лидер Иван Тотев половин час след изборния ден в неделя, когато за пръв път ГЕРБ загуби в Пловдив. 

Според администрацията на кмета Здравко Димитров и директорите на двете ОП-та - Димитър Георгиев и Веселин Козарев, базата и техниката на „Чистота” и „Градини и паркове” са остарели и се нуждаят от спешно обновяване, за да могат служителите да изпълняват изключително важната си работа за поддържане и развитие на добра градска среда. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

далавери

далавери

13.07.2021 | 14:47

Какво иска пак тоя комунист? Със заеми да се купува техника на Чистота? А къде отиват милионите, които Общината получава от другите общини за ползване на сметището и завода за отпадъци? Къде отиват парите от такса Битови отпадъци?

Отговори
5 0
Иванка

Иванка

13.07.2021 | 13:53

Снимката е от площадката за компостиране, а не на "Чистота"!

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?