Следвайте ни

ВИДЕО Гергов надъхва социалистите в Пловдив: Съзнание, убеденост и цел - това трябва да ни обединява

viber icon

„Премина един тежък мандат и аз съм съгласен с констатациите на Красимир Трифонов. Нека обаче не бързаме с изводи за генералното състояние на партията, защото трябва да си кажем - ние подмладихме БСП“, каза Георги Гергов и покани районните председатели до себе си, за да покаже, че петимата  от шестимата са под 40 години.  В допълнение подчерта, че делегатите са 50 процента нови и млади хора. „Вижте председателите на райони- млади лица, вижте народните представители,  общинските съветници. Нека нашите другари видят екипа на пловдивската организация и да преценят. Може да имаме различия, може да имаме различни позиции, но ние сме БСП, имаме цел и кауза, имаме работа“, заяви в речта си Георги Гергов при изслушването на кандидатите за лидер на пловдивските социалисти. 

Той напомни, че БСП е партия с цел и кауза, които имат идеологическа основа.  „Може да спорим, може да си говорим, но да се плюем, не е другарско“, обясни, той и призова на това масово явление да се сложи край.  Георги Гергов подчерта, че от тази конференция трябва да се тръгне на битка за хората, за младите, за бъдещето.

„Нямаме различие по стратегическия въпрос „Ще я водим ли тази битка? Съзнание, убеденост и цел - това трябва да ни обединява. Трябва да застанем зад младите хора и ще покажем, че сме сила. Вярвам в тях и тяхната енергия“, изтъкна Гергов и залата го аплодира. В заключение обясни: „Дори и когато не сме на едно мнение, всеки от нас трябва да надгражда, а като прелеем от авторитета си,  ще спечелим още на следващите избори“ .

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Марица

Марица

20.06.2020 | 18:08

Яко са напълнили портмонетата с паричките на комунистите! Цялата редакция се е строила да си пише постове под собстените си глупости!

Отговори
5 1
С ники радев и гергов,накъде сме тръгнали

С ники радев и гергов,накъде сме тръгнали

20.06.2020 | 17:02

Нещо се спомена за нашия кандидат на последните избори.пълен алкохолик,завистлив и подлога на Гергов и чолаков.вместо да се бие с кандидата на герб.,той му стана съюзник.На дебатите цяла България му гледа сеира и му се смя.Щото и бой в тия дебати яде.Направи партията за смях.

Отговори
7 2
От бардака

От бардака

20.06.2020 | 16:53

Ти не си куц кон Георги,а продажен кон на Боко.По-точно ще е ку...ва на тик...та, а не кон.Конят е благородно животно

Отговори
6 2
Помните ли другари последните избори!?!¹

Помните ли другари последните избори!?!¹

20.06.2020 | 16:11

На последните избори вместо нашия кандидат да влезе в решителна битка със зико,той моля ви се се обедини с него и започна да напада Славчо Атанасов.Единственият, който тогава можеше да бие Герб.Вместо да му помогнем ние станахме съюЗници на герб.И Гергов това стана по твоя заповед.Другари нали помните какво каза тоя, наистина Юда на окръжната ни конференция.Нито глас за Славчо Атанасов нито на първи ,нито на втори тур.Ами за кого бе ГЕорги.Явно за герб.

Отговори
6 3
Кажи си Гоче,ще ти олекне

Кажи си Гоче,ще ти олекне

20.06.2020 | 16:00

Колко досега пари гоче получи от герб и лично от тиквата???? Гоче ти от 10 години търгуваш с партията .за личен интерес

Отговори
7 2
Не се заблуждавайте другари

Не се заблуждавайте другари

20.06.2020 | 15:54

Не му вярвайте другари.Заради него БСП в Пловдив е пете!!!!! Политическа сила и ако остане ще става и по зле.Тозие за ИЗКЛЮЧВАНЕ ,а не да бъде лидер на пар тията вьв втория град.И без това вече е от ГЕРБ ,с тайно връчен партиен билет лично от Тотев.С този партията на избори никога няма да победи ГЕРБ ,а в Пловдив мисията е невъзможна

Отговори
7 2
Георги Гергов-Юдата

Георги Гергов-Юдата

20.06.2020 | 15:42

Не сьм куц кон другари,но сьм троянски кон на тиквата.Три пьти другари им предавам и продавам Пловдив на ГЕРБ.

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?