Следвайте ни

Веселин Чипев дарява маски и дезинфектанти в „Централен” и „Източен”

viber icon

Все повече фирми, обществени организации и частни лица се включват в дарителската кампания за подпомагане борбата с коронавируса.

На среща преди няколко дни с кмета Здравко Димитров бизнесът изрази желание да съдейства, за да се чувстват хората по-спокойни и да не се поддават на паника.

При кмета общинският съветник от ДПС Али Байрам подчерта необходимостта  от засилено внимание към жителите на „Столипиново“ и изрази готовност партията да помогне с каквото може, за да могат жителите на квартала да се чувстват по-спокойни и да не се поддават на паника.

Общинският съвет на ДПС направи дарение на маски и дезинфектанти в район „Източен“, като основната заслуга е на бизнесмена Веселин Чипев, който е от ръководството на ДПС. Октай Чалъшкан раздаде помощни средства в район „Централен“.

Изпълняваме това, което сме обещали, а и наша грижа е да обръщаме внимание на хората, които сами не могат да си помогнат. В този труден момент трябва да се обединяваме и да си подаваме ръка, за да можем по-леко да минем през тази криза“, коментира Али Байрам.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

десен

десен

25.03.2020 | 17:06

Само да не ги продават......

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?