Следвайте ни

Вендета в Кючука! Пострада шофьор, паркирал "като арабин в пустиня" СНИМКА

viber icon

Шофьор, дръзнал да паркира на чуждо място в Пловдив, беше застигнат от жестока квартална вендета. Автомобилът на човека замръкна с изкривени до неузнаваемост чистачки, а снимки от „сладкото отмъщение“ се появиха в социалните мрежи.

Според дамата, която ги е публикувала, мястото на саморазправата с кърджалийската кола е зад блок 1103 в Кючук Париж, а времето – около 18,40 ч. в събота.

Под скандалните кадри веднага заваляха постове на други потърпевши шофьори, както и на възмутени пловдивчани.

„Аз живея в този блок и някои хора паркират като араби в пустиня. Не стига,че няма места, а спират така, че заемат място за две коли, или както на мен ми се случи - селяндурът ме запуши и два дена не се сети да си мръдне колата. Добре че имаме и друг автомобил. С малко дете сме и кажете как да реагирам, ако трябваше да ида до болницата, примерно, ако нямах друг автомобил“, пише мъж от квартала.

„Явно е спрял на мястото на някой чобан“, коментира друг потребител.

Трети признава с тъга: „Същото беше сполетяло и моята кола сутринта, с тази разлика, че аз съм на центъра“.

Има обаче и оптимистични коментари като този: „Щастливка. Пропуснали са да ви надупчат гумата с нож“.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Няма значение

Няма значение

11.01.2021 | 03:06

Истината е , че откакто града се напълни със селяндури от къде ли не , Пловдив се промени много. Да си говорим честно, никой не ги иска тук . Не знам защо се бутат , да ходят в София или там вече не е толкова актуално ?

Отговори
6 4
P4elata

P4elata

11.01.2021 | 07:01

Ти си най-големият селяндур

Отговори
2 4
U T O P I A

U T O P I A

11.01.2021 | 02:48

Хора ползвайте съвременните техн. средства, камери от балкона, видео регистратори в автомобила и после кой както си реши след като го има на видео нарушителя, хулигана, безобразника...... или на съд, или бой или подобно отмъщение на неговия автомобил.... Ваш избор!

Отговори
3 5
Просто и ясно е

Просто и ясно е

10.01.2021 | 19:04

Мястото, на което е спрял автомобила, ЧИЕ Е?? Просто и ясно е - ако искаш собствено място - ПЛАЩАШ СИ В ОБЩИНАТА! Ако не - ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ, може да спре на това място! Стига сте показвали простотията си! Защо трябва да изкривяваш чистачките на колата и да увреждаш чужда собственост?

Отговори
22 4
Потърпевш

Потърпевш

10.01.2021 | 18:21

Аз паркирах два входа преди нашия поради липса на места и, макар всички да се познаваме, защото живеем на това място повече от 30 години и знаеха, чия е колата, също ми обърнаха и изкривиха чистачките. Така, че някои от "кореняците" не са по-толерантни от "пришълците".

Отговори
13 3
Хм,

Хм,

10.01.2021 | 17:57

Ганьо македонски. Що не е извикал паяка, като му е спрял на собственото обществено място?

Отговори
17 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?