Следвайте ни

Възпитаници на Американския колеж в София с дарение за „УМБАЛ-Пловдив“

viber icon

От сърце ви благодарим за грижите, всеотдайността и посвещението! Това са написали в коледните си картички учениците от Клуб „Helping hand“ към Американския колеж в София до медиците от „УМБАЛ-Пловдив“. В навечерието на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово, те им направиха огромна изненада. Отправиха им пожелания да бъдат здрави и да носят светлина и надежда на онези, които се нуждаят. Възпитаниците на елитното училище зарадваха колектива на болницата и със специални коледни подаръци. 

Директорът на „УМБАЛ-Пловдив“ д-р Динчо Генев благодари на учениците. Той изпрати на ръководството писмо, в което изрази своята и на колектива огромна признателност за вниманието. 

„Вие сте щастливци, защото сте здрави и с вашата благородна инициатива подкрепяте медиците на първа линия, които всеки ден и всяка минута се борят за живота на болните и пострадалите. За нас тя е много специална, защото идва във времена, които са тежки за всички ни – битката с коварния коронавирус. И мисълта, че сте съпричастни с нас, ни дава сили и смелост да продължим“, се казва в благодарствения адрес. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?