Следвайте ни

Вандалщина! Натрошиха прегради на пл. "Централен" СНИМКИ

viber icon

Потрошени са паната от плексиглас, с които  са оградени археологическите разкопки на Римския форум на централния площад.   На три места са зейнали грозни дупки. Работниците са ги отцепили с предпазни ленти, за да не падне някой в дълбокия изкоп върху античните стени.

Безобразие, вандалите  вилнеят през нощта, да се чуди човек  какво удоволствие изпитват  от зулумите, възмути се един от пешеходците.  Паната са скъпи и трябва да се възстановяват с парите от градския бюджет. На площада, в Цар - Симеоновата градина и на Главната има видеокамери и охрана, но  вандалите успяват да издебнат момент да чупят каквото им падне.

 

Снимки от Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гггг

30.03.2020 | 19:04

Големи сте идиоти, вие от Марица, там никога не е имало стъкла, защото в продължението на проекта се слиза и излиза оттам

Отговори
5 2

Краси Лудия

30.03.2020 | 19:01

НА ВАНЬОВА ДУПКА ИМА ДЕНОНОЩНО СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ОХРАНА.НА ФОНТАНИТЕ СЪЩО. НО ТЕ ЖИВЕЯТ НАОКОЛО И СИ ХОДЯТ ПО КЪЩИТЕ ДА СПЯТ ТАМ И СУТРИН СЕ ЯВЯВАТ .ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ И НЕ ГИ ТЪРСЯТ.ШЕФ ИМ Е ШЕФА НА БСП РАЙОН ЮЖЕН ДИМИТЪР СТОЕВ.ОБЩО ВЗЕТО ОБЩИНСКА ОХРАНА СА СБИРЩАЙН ОТ КЬОРАВО КУЦО И САКАТО.ИМА СЛУЖИТЕЛИ ПОНЕ 30 40 ДУШИ НАД 70 75 ГОДИНИ.ИМА НОВОНАЗНАЧЕН БАЙ ГЕОРГИ В ГРАДИНАТА НА 74 ГОДИНИ.НА КАКВО МЯСА ТОВА.ЗДРАВКО КЪДЕ СИ БРЕ.НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ЗА ОХРАНИТЕЛИ 65 ГОДИНИ.

Отговори
6 2

Краси Лудия

30.03.2020 | 18:49

ппппппп

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?