3906

„Вълшебно лято с КАТРА ФМ“ на 1 юни, на площада пред Община Пловдив

Щуро и весело детско празненство под мотото „Вълшебно лято” ще забавлява децата на 1 юни от 17.30, на площада пред Общината.

В деня на детето радио КАТРА ФМ ще зарадва децата със забавно и цветно парти с интересни състезателни игри, награди и подаръци за всички малчугани. На сцената ще се качат пеещи и танцуващи малки таланти, а в края на детския празник ще бъде разрязана огромна торта „Кейк Кълекшън“, която ще донесе наслада на малки и големи. Веселото парти ще даде незабравим старт на лятото с музика, танци, подаръци и вкусна торта за всяка дете. 

Всяка година „Вълшебно лято с КАТРА ФМ” има важна благотворителна кауза. По време на тържеството доброволците на БМЧК набират средства за хранителна банка за звено „Майка и бебе“ към КСУДС – Пловдив. В центъра се настаняват временно бременни момичета или родител с дете до 3 год. в кризисна ситуация;  пострадали от домашно насилие или жертва на трафик. Всеки присъстващ може да подкрепи каузата като дари минимални средства в касичките на БМЧК. Дарителите ще получат в замяна бутилка вода, сокче и билет за финалната томбола на „Вълшебно лято“. Сред големите награди в томболата са велосипед, семейна ваканция в Етнографски комплекс Златоград, годишни абонаменти за “Уча се“, чували с играчки, плажни и спортни артикули, ваучери от спортни магазини.

По време на щурото празненство децата ще могат да участват в спортни и арт-занимания около на сцената на „Вълшебно лято”. Гостуват баскетболистите на Пловдивския отбор „Академик“, които ще помогнат и на най-малките да вкарат кош. За всички участници са осигурени тениски, стрес топки, близалки с витамини и снаксове.

Празникът ще бъде заснет с дрон, за да може всички малки участници да го гледат в мрежата.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?