71

Важно кръстовище в Пловдив остава затворено до 10 април

Удължаван с месец затварянето на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Димитър Талев“ заради изграждането на южния обходен колектор 

 

Кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Димитър Талев“ остава затворено за пътни превозни средства до 10 април, информират от  „Организация и контрол на транспорта“. 

Заради изграждането на южния обходен колектор по мащабния проект на ВиК движението там беше спряно на 10 февруари за срок от един месец,  който изтича днес. Временната организация по безопасност на движението обаче се удължава с още един месец, защото при строително-монтажните работи на обекта са прекъснати подземни комуникации, свързани със светофарите, уличното осветление и операторите на редица услуги. До 10 април цялата подземна инфраструктура трябва да бъде възстановена.

До приключването на строителните дейности около кръстовището остават в сила и временните маршрути на автобусите по линии №1 и 7 от градския транспорт. 

Община Пловдив се извинява на гражданите за причиненото неудобство.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГЮРО

ГЮРО

10.03.2023 | 11:48

Китайците строят за дни и седмици. Тия под година нищо не могат да направят. Колко време чоплиха бул. "Руски". И всичките им работи са като на подлеза до Централна поща - при най-малкия дъжд става плавателен, защото са предвидили само няколко водоотводни шахти.

Отговори
2 1
киро

киро

10.03.2023 | 16:17

В Китай стандартният работен ден е 12 часа.

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?