Следвайте ни

В "Тракия" ще си плащат тока на ново място

viber icon

EVN откри нов клиентски офис в ЖК „Тракия” в Пловдив. Той се намира на  бул. „Освобождение“ 59А , комплекс Гербер, блок 173 и предлага пълния набор от услуги и консултации, свързани с доставките на електро- и топлоенергия. Разположен е в просторно помещение с площ от 176 кв. м. и разполага с общо 9 работни места. До него има голям и безплатен паркинг.

Клиентският център ще работи  7 дни в седмицата с удължено приемно време: понеделник – петък: от 9:00 до 18:30 часа, събота и неделя: от 9:00 до 17:30 часа. Офисът беше открит вчера от Робърт Дик, регионален мениджър на EVN България и Стефка Алексиева, ръководител отдел „Връзка с клиенти“. 

EVN офис в ЖК „Тракия“ ще функционира вместо досегашния с адрес ул. „Павликенска“ 13, който се помещаваше в сграда  на КЕЦ Пловдив Център и не разполагаше с възможности за увеличаване броя на работните места. 

Това е вторият изцяло нов клиентски офис на компанията в Пловдив, след като първият отвори врати през 2013 г. в Мол Пловдив. Подобни модерни центрове компанията откри също и в Бургас и Стара Загора.  

Същевременно от дружеството напомнят отново на всички свои клиенти да използват удобните онлайн и дистанционни услуги на компанията в условията на епидемична обстановка. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?