Следвайте ни

В разгара на COVID-19: Пловдивският протест се самоизолира

viber icon

Днес е четвъртък – денят на протестите в Пловдив.  Но тази вечер гражданско недоволство в града под тепетата няма да има. Причината – огромния замах на COVID-19 и опасността от разпространение на заразата, обясни пред „Марица“ единият от организаторите Асен Костов. 

Според него протестите трябва да бъдат преустановени, за да не се създават рискове за зараза, като ще продължат в един бъдещ момент, когато обстановката с COVID-19 в Пловдив и страната се стабилизира. 

Това, че ще има прекъсване, не означава, че протестите в Пловдив развяват бялото знаме, категорични са организаторите. 

През последните седмици протестът в града се измести от пл. „Съединение“ към площада пред Общината. Броят на недоволните значително намаля, но се оформи постоянно ядро, което всяка четвъртък вечер отстоява вижданията и принципите си във връзка с управлението на страната.  Точно тези ентусиасти ще трябва да натиснат пауза и да се подчинят на коронавируса, поне засега. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ЧИЧО АСЕН

ЧИЧО АСЕН

05.11.2020 | 21:57

Safety first $$$

Отговори
1 0
Чичи

Чичи

05.11.2020 | 20:52

Като гледа тези протестиращи все ляви китки ми се виждат . Събират се да си търсят манафи (партньори ) .

Отговори
7 4
Галоша Чичи

Галоша Чичи

05.11.2020 | 22:00

Чичи много си прост .

Отговори
1 0
На чичито

На чичито

14.11.2020 | 10:53

Чичи, явно те сърби гъза! Тези, които говорят за леви китки винаги си мечтаят тайничко за нещо отзад! Аман от долни комунисти и гербери!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?