1553

В Пловдив: Изгнил клон потроши кола, падна на метър от баща с дете

Изгнил клон падна и се стовари върху паркирана кола в района на Младежкия хълм. За инцидента съобщи в социалните мрежи очевидец. По думите му клонът направо е пробил задното стъкло, а заедно с него и багажника на возилото.

Нанесени са сериозни материални щети.  На метър от колата пък точно в този момент преминавали баща с дете. За късмет, те са се разминали със сериозен инцидент.

Под поста на пловдивчанина за случката, мнозина коментират, че след като са станали потърпевши от падащи клони, са се научили да паркират по места, където няма дървета.

Други се гневят, че ежедневно се режат здрави дървета, а на гнилите никой не обръща внимание. "Въпросното дърво е изгнило и това е повече от очевидно", гласят коментари.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Отговорна работа - отговорни хора

Отговорна работа - отговорни хора

28.12.2022 | 15:51

Бригадата режеше сухи клони в Кючука. Над колата ми на паркинга имаше сух клон. На молбата ни да премахнат клона отговора бе - нямаме записан този клон в задачите. Попитах "шефа" им за името - ако този клон нарани колата ми да знам от кого да търся отговорност в съда. След тази моя "нахална" изява клона бе отрязан. Та хората искат заявка - прошнурована и пронумерована, за да отчита дейност.

Отговори
3 0
Яко

Яко

28.12.2022 | 08:55

По малко коли

Отговори
4 0
Тире

Тире

28.12.2022 | 13:46

Ако беше паднал клонът върху детето, можеше да напишеш. Яко, по-малко деца.

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?