Следвайте ни

Първолаче с базар за четириноги в беда

Изабела и приятелките й сами изработили картички и гривни за разпродажбата

viber icon

Благотворителен базар в помощ на четириноги в беда с кауза "Спаси живот, дари любов" организира 7-годишната Изабела Каралилова в своето училище ОУ "Стоян Михайловски". Със съученичките й Виктория, Теди, Мария и Вероника изработили гривни, картички, бижута, а за материалите помогнали родителите. 

“Много обичам животни, ние имаме две кученца и искам да са щастливи. Подготвихме се две седмици с моите съученички. Вкъщи мама ми помогна да изработим гривничките и картичките. Ще правим още такива инициативи”, категорична е Бела.

Майка <210> разказа, че малката сама изявила желание да организира базара. "Върна се от училище един ден и ме попита дали е възможно да намерим добра кауза, която да подкрепят с нейните съученички. Понеже обича животните, решихме да е свързана с тях. Купихме  материали и за няколко вечери изработихме украшения", усмихва се Ива.

По добрите дела Бела се запалила покрай баба си Силвана Джамбазова, която от години работи по различни каузи със съмишлениците си от  “Лайънс клуб Евридика Пловдив”. 

За базара помогнала и директорката на училището Тинка Балабанова. "Приветстваме подобни каузи с благотворителна цел и се радваме на всички деца, които имат желание да участват. Още по-хубаво е, когато учениците сами предлагат идеите", похвали малчуганите г-жа Балабанова. 

снимка на автора

Кристина Гайдаджийска

Редактор-репортер - екип "Шоу"

Редактор   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?