71

В Кючука: Силна миризма на газ стресна пловдивчани

Авария при ремонтните дейности на ул. "Даме Груев" в Кючука уплаши до смърт жители на квартала, научи "Марица". В социалните мрежи се появи снимка, на която се вижда копаещ багер, а около него мъгла от пара или газ. 

"Какво отново спукаха? Мирише адски много на газ", пише жител във фейсбук. В коментарите под публикацията хора смятат, че става въпрос за засегнат газопровод при ремонтни дейности. "Щом мирише на газ, е газова тръба с пропан-бутан. Ако е метан - природен газ няма мирис", показва познанията си друг от кв. "Кючук Париж". 

От пожарната служба в града под тепетата съобщиха за медията ни, че наистина става въпрос за спукан газопровод. Сигналът е получен в 09.13  часа тази сутрин. На място са отишли от "Ситигаз" - собствениците на тръбопровода и екип от Втора пожарна служба , които са следили за сигурността. Течът е бил доста голям. Реагирали са изключително бързо и проблемът вече е отстранен, увериха от пожарната. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Диди

Диди

17.12.2022 | 12:31

Този ремонт от най големите некъдърници ли се прави? Каквото можеше да се повреди, всичко се повреди ВиК,тока,газопроводи.

Отговори
4 2
Иван

Иван

17.12.2022 | 14:21

Не, просто фирмата не е пловдивска и затова на всяка крачка ги очернят и им пречат.

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?