Следвайте ни

В центъра на Пловдив: Доброволци ни убеждават да се ваксинираме

viber icon

Доброволци на Българския червен кръст ще раздават в Пловдив информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините.

Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването. Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините, обясняват от министерството.

В четвъртък, от 11 часа акцията ще стартира пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. „Капана“.

Утре пък с брошури ще се сдобият софиянци пред метростанция „Сердика“ и пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Варна и Бургас, съответно на 27 и 31 август. 

Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник, припомниха от министерство на здравеопазването. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Такъв натиск никога

Такъв натиск никога

23.08.2021 | 21:45

Не е имало. Това никой ли не притеснява ? На никой ли не му светва червена лампичка,че някой си бил гейтс искал да го спасява

Отговори
6 0
Утре

Утре

23.08.2021 | 21:24

Вече няма да раздават.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?