3906

US компания за недвижими имоти отваря втори офис в Пловдив

Най-голямата франчайзингова агенция за недвижими имоти в света - RE/MAX,  отваря днес втори офис под тепетата. RE/MAX Experience – Пловдив е 25-тото представителство на компанията в България. Успешните индивидуални кариери в строителното предприемачество и посредничество на две амбициозни дами – Силвия Георгиева и Петя Шатерова преди години, а изградените впоследствие доверие и партньорство са в основата на решението им да предприемат следващата крачка заедно, вече като брокер-собственици.

Силвия и Петя познават тънкостите на инвестиционния процес в търговски и индустриални имоти, към който сега ще добавят жилищния сегмент и първокласното качество на клиентското обслужване.

В офиса си на бул. Пещерско шосе №51, те ще предлагат на клиентите си разнообразие от професионални услуги в сферата на жилищните, ваканционните и търговските недвижими имоти, достъпни чрез глобалната мрежа на RE/MAX не само в България, но и в над 110 държави от цял свят.

RE/MAX е основана през 1973 г. от семейство Дейв и Гейл Линигер в Денвър, САЩ. 22 години по-късно Уолтър Шнайдър и Франк Полцлър пренасят балона с горещ въздух на RE/MAX в Европа, като учредяват европейската централа в Цуг, Швейцария и във Виена, Австрия. Брандът стъпва в България през 2005 г. Към днешната дата националната мрежа включва 25 агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско, Разград, Сандански и Плевен. 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?