Следвайте ни

Упорит гьол в район "Тракия" скара кръчма със съседите

Не е от нас, но всеки месец наемаме фирма, която да пресуши локвата, твърдят от заведението

viber icon

Заблатена локва, която се намира точно зад механа „Воденицата“ в район „Тракия“, успя да вдигне напрежението между живеещите в съседство пловдивчани и ръководството на популярната кръчма.

Преди седмица в редакцията на „Марица“ постъпиха няколко сигнала от граждани, които твърдяха, че зад въпросното заведение от земята блика зловонна вода, която трови с миризмата си целия квартал. Според пловдивчаните, които потърсиха репортерите ни за помощ, отпадната течност идвала от канализацията на механата и стояла с месеци.

„Не знам какво точно се случва в тази кръчма, но резултатът е ужасяващ. Тази фекална локва се намира точно до парка и децата ни често отиват да играят там. Не знам кой трябва да вземе отношение, но в тези жеги може да плъзне и някаква зараза“, коментира млада жена, която играеше с детето си в близката градина.

Репортерска проверка показа, че зад „Воденицата“ наистина има упорит гьол, който се беше разпрострял на няколко квадратни метра площ. Водата беше зеленясала и заблатена, а куп оси се въртяха около водоема и търсеха храна. В района се носеше и неприятна миризма. Впечатление правеха и стотиците фасове, които бяха разхвърляни наоколо - най-вече пред една от задните врати на заведението, която най-вероятно е свързана с кухнята.

Един от управителите на механа „Воденицата“, който се представи пред екипа ни като Димитър, беше запознат с проблема. Той изрази съмнения, че водата по някакъв начин е свързана с канализацията на заведението. По думите му има вероятност тя да блика от тръбите на съседния блок.

„Въпреки че не е сигурно какъв точно е проблемът, от ръководството на заведението дават много пари за решаването му. Всеки месец наемаме фирма, която да пресуши локвата и да се погрижи за чистотата. Служителите трябва да дойдат съвсем скоро. Съгласен съм, че трябва да се потърси генерално решение на проблема“, коментира управителят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

24.07.2019 | 19:39

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876& bsd=VXkF9zYbBXv

Отговори
0 3
@

@

24.07.2019 | 19:07

Направете дружество УНГ (уникално тъпи пловдивчани) раздайте им по една пластмасова сламка и се редувайте по списък от ОФто

Отговори
0 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?