Следвайте ни

Ул. "Христо Г. Данов" в Пловдив се подготвя за ремонт

viber icon

Строители скоро ще окупират с техника част от ул. "Христо Г. Данов" в Пловдив, където предстои ремонт. Отсечката покрай Дондуковата градина и Природонаучния музей остана със стара настилка, когато беше преасфалтиран участък от централната улица от Джумаята до парка. Ремонтът ще се изпълнява от фирма "Драгиев и ко", спечелила поръчката.

Предвиждаме леко разширение на пешеходните тротоари, обясни кметът на "Централен" Георги Стаменов. Намерението на администрацията е да пренареди и паважа на ул. "Бетовен", който от години не е пипан.  Паважът си остава, защото настилката е характерна за Пловдив  и се запазва на малките улици, където няма интензивен трафик, допълни районният кмет. Близо 800 000 лева ще струва обновяването. Очаква се да бъде избран изпълнител и на реконструкцията на Дондуковата градина по вече одобрения проект.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стефан

Стефан

20.05.2021 | 09:08

Да вземат да пренаредят паветата на ул.Граф Игнатиев !!! Кка е възможно улица в центъра на града, по която минават всеки ден хиляди автомобили да бъде оставена в такова окаяно състояние! За едно пренареждане на паветата се иска само пясък и десетина човека, но причината павираните настилки в Пловдив да не се пренареждат вероятно е тази, че от пясъка и от труда не може да се открадне....

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?