Следвайте ни

Удавената Димитрина била строителен инженер и отлична математичка

Беше кротка, усмихната и деликатна, разказват приятелите й от Смолян

viber icon

Димитрина Манджукова, която днес беше намерена удавена в Гребния канал в Пловдив, е била строителен инженер. След като завършила УАСГ в  София тя започнала работа в столицата, но после се преместила в родния Смолян, а след това дошла под тепетата.  Това разказа пред "Марица" Мария Манджукова, която е братовчедка с баща й.

Димитрина е родена на 8 декември 1991 г. Родителите й се развели докато била малка. Завършила Математическата гимназия в Смолян с пълно отличие.

"Освен това беше много добър човек, не е семейна, не знам какво се е случило", каза леля й Мария Манджукова. И според приятелите й, Димитрина била много кротка, усмихната и деликатна с хората.

Никой от тях не знае какво се е случило и каква може да е причината за смъртта й. "Нито съм я чула да говори лошо за друг човек, нито някой да говори лошо за нея", каза нейна приятелка.

Всички нейни познати и съученици от Смолян са потресени от новината. Казват, че от много години не живее в Смолян и рядко я виждали. Учила в родопския град, но дълги години била извън Смолян.  

"Ех, отиде си и ти без време... Почивай в мир...", е написал във Фейсбук друг нейн приятел.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?