Следвайте ни

Учители и родители от ОУ „Кочо Честименски“ признателни на Георги Стаменов за загрижеността му за децата

viber icon

Сърдечни благодарности получи кандидата за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов от учителския колектив на ОУ „Кочо Честименски“ и родителите на 5 „Б“ клас, затова, че за по-малко от седмица е осигурил интерактивна дъска за стаята на петокласниците и за ангажираността и инициативността му при решаване на проблемите на училището.

„5 „Б“ беше единственият клас в училището, който нямаше такова пособие и се налагаше да използваме телевизор и обикновена бяла дъска. Обърнахме се към г-н Стаменов за помощ,  и благодарение на неговото съдействие, днес вече монтират дъската в класната стая, заедно с мултифункционалното устройство и лаптопа, необходими за работата й. Искрено му благодарим за подкрепата. Сигурна съм, че в една интерактивна класна стая на децата ще им е по-интересно в час, а учителите ще преподават по-лесно и приятно“, заяви директорът на ОУ „Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

„Скъпи г-н Стаменов, благодарим Ви от сърце, затова, че ни доказахте, че в България има хора, готови да откликнат и да подадат ръка в нужния момент. Благодарим Ви затова, че доказахте, че сте загрижен за нашите деца.“, се казва в писмото на родителите на учениците от 5 „Б“ клас до кандидата за кмет на район „Централен“.

Директорът на ОУ „Кочо Честименски“ изрази признателност и за помощта му при решаване на казуса с липса на детска и спортна площадка за децата от подготвителна група и 1-ви клас, които се обучават в сградата на училището на бул. „Свобода“ №26.

„Споделих проблема с г-н Стаменов и благодарение на бързата му реакция, архитектите на район „Централен“ вече проектират мултифункционална спортна и детска площадка в парка зад училището. Там ще има детски кът за игра на по-малките и спортно игрище за хандбал, баскетбол и футбол - за часовете по физическо възпитание на по-големите. След края на учебните занятия  съоръженията ще се ползват от децата, които живеят в квартала. Сърдечно благодаря на г-н Георги Стаменов за съпричастността му към проблемите на училището и решителността и размаха, с които веднага ги решава“, завърши директорът на ОУ „Кочо Честименски“ Златка Алдженаби.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?