Следвайте ни

Учител и логопед превръщат пловдивски парк в читалня

viber icon

Четенето на задължителната литература може да бъде приятно забавление за вашето дете, особено след като начална учителка и нейна колежка - логопедка от Пловдив го превръщат в своя лична лятна кауза.

Началният учител от СУ „Черноризец Храбър” Ели Иванова е решила да отдели съботните си утрини през август, за да помогне на децата да се справят с летния списък книги. Заедно със своята колежка логопед Женя Дженкова, те организират четене в най-големия парк в район „Северен”.

Добре дошли са деца от начален курс и от прогимназията, като заниманията ще се провеждат от 9 до 11 часа в парк „Рибница”. Стартът е тази седмица – 3 август.

"На повечето родители им е трудно да запалят интереса на децата към книгите и особено трудно да ги подтикнат да се справят със задължителната лятна литература. Доведете ги с книжка и възглавничка в ръката на нашето съботно, лятно четене в парка!", подканват двете жени в официалната страница на ЛОГОПЕДИЧЕН ЦЕНТЪР ЕЗИ във фейсбук.

Освен всичко това, през целия август родителите, които имат притеснения или съмнения за говорни или езикови нарушения при децата си, ще имат възможността да получат безплатни логопедични консултации.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?