49

Ученик потъна в земята, контрола го сгащи в измама в градския транспорт на Пловдив

Ученик се засрами, след като контрола го хвана в измама в рейс по линия №15 от градския транспорт. Случката разказа пред "Марица" очевидец на ситуацията. Тя се разиграла в петък вечерта. Ученикът се качил от спирка в началото на курса в посока ИЗК "Марица" - "Прослав".

В автобуса нямало кондуктор. Ученикът показал карта за учащ и седнал назад. От спирката на Панаира обаче се качила контрола. Проверяващият мъж помолил всички да си покажат билетите и картите. Ученикът я показал, но съвсем бързо. Проверяващият поискал тийнейджърът да я извади от портфейла и да му я покаже. Оказало се, че картата е за октомври и е изтекла. "Сега 50 или 100 лв. да те глобя?", запитал проверяващият. "Не те е срам, млад човек си! В колко рейса си пътувал с тая карта...", казал още той. Младежът се засрамил, че е хванат в издънка. В крайна сметка трябвало да си закупи 5 билета наведнъж като санкция за това, че е използвал тази карта цял месец без никой да забележи. 

"Ти не гледаш ли за кой месец са картите?", попитал проверяващият шофьора, на когото се налага хем да гледа дали са валидни документите, хем да взима и да връща пари, хем да си изпълнява курса и да шофира. 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 6 оценки
4.3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Махленска разправия

Махленска разправия

04.12.2023 | 06:52

То като латино сериал. Глобява се ученикът и толкова, без многословничене. Нали затова са контролите, иначе нямаше да има нужда от тях.

Отговори
1 0
medjuvremeno boomera

medjuvremeno boomera

03.12.2023 | 14:24

si zagrajda terasata da stane stena nelegalno. kolko leva da te globq? ili boi?

Отговори
1 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?